Katero specializacijo izbrati 2.0?

― A decision model by Anonymous

V sklopu opravljanja pripravništva sem se odločal med različnimi specializacijami, ki so mi bile zanimive. Vsaka na svoj način. Ob koncu tega obdobja, sem se odločil poizkusiti tudi tudi celokupno objektivno pogledati na stvar s sistemom Odesys. Računal sem, da bi mi mogoče malo bolj objektiviziral moje subjektivne občutke ob vsaki od naštetih izbir, kar je tudi storil.
Na koncu sem se dejansko odločil za specializacijo, ki jo je predlagal Odesys, iz številnih razlogov, tdui nenavedenih. Koliko pa sva imela prav, pa bo nekoč pokazal čas ;)

Score graph shows you total scores for your alternatives. The best scoring alternative is at the top, having 100 points. All other alternative's scores are calculated relative to the best scoring alternative.

interna medicina
pediatrija
hematologija
družinska medicina
0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100

interna medicina scores the highest with a lead of 14.05 points compared to pediatrija

This is Detailed comparison graph which shows alternative profiles based on your evaluation. By comparing the data points at each criteria you are able to see how each alternative compares to others. You can add or remove alternatives from the graph. Do you still think the first one is the best?

tema zanimanja
možnost napredovanja
delovni čas
delo v ekipi
finančni vidik
možnost privatnega dela
terciarni nivo
delo v urgentni službi
0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn
  • Digg V sklopu opravljanja pripravništva sem se odločal med različnimi specializacijami, ki so mi bile zanimive. Vsaka na svoj način. Ob koncu tega obdobja, sem se odločil poizkusiti tudi tudi celokupno objektivno pogledati na stvar s sistemom Odesys. Računal sem, da bi mi mogoče malo bolj objektiviziral moje subjektivne občutke ob vsaki od naštetih izbir, kar je tudi storil. Na koncu sem se dejansko odločil za specializacijo, ki jo je predlagal Odesys, iz številnih razlogov, tdui nenavedenih. Koliko pa sva imela prav, pa bo nekoč pokazal čas ;)
  • Reddit